Véget ért a II. Your Song, az országos énekverseny ismét nagy sikert aratott

facebook megosztás

Véget ért a II. Your Song, az országos énekverseny ismét nagy sikert aratott. Szombaton, a zenei megmérettetés második napján, a tini- és a felnőtt korosztály résztvevői léptek a színpadra a Honvéd Kaszinó tükörtermében.

Fárasztó két nap volt, sok izgalommal és kiemelkedő versenyzőkkel, akik még sokáig nyomot hagynak a zsűri és a közönség szívében – fogalmazott Szollár-Nikolics Zsanna. Az esemény szervezője úgy gondolja, mindenki jó élményekkel tért haza a rendezvényről.

– Végig nagyon jó volt a hangulat, mi ott bent a backstage-ben, a színpad mögött néha táncra is perdültünk. Nagyon jó volt megélni pillanatokat, amikor valaki sikerrel jött le a színpadról vagy érezte, hogy nem volt annyira jó a produkció, amit szeretett volna. Az egész házban, ahogy jártak-keltek a nézők és a versenyzők, egy igazán hangulatos teret hoztak létre – nyilatkozta Szollár-Nikolics Zsanna, a II. Your Song országos énekverseny szervezője.

Nagy Melissza Siófokról érkezett és már az első Your Songon is részt vett. Előadásával ezúttal egy grand supreme és egy különdíjat is bezsebelt.

Komolyabban kilencedik osztály óta, tehát 2017 óta foglalkozom a zenével. Tanulni nem nagyon volt még lehetőségem, magamat próbálom fejleszteni, illetve a gimnáziumi zenetanárom segített abban, hogy jobb útra tereljen a zenével kapcsolatban – mesélte Nagy Melissza, a II. Your Song országos énekverseny versenyzője.

A következő Your Song-ot két év múlva szeretnék megrendezni még szélesebb körben, sokkal több meglepetéssel.

K.V.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.