A kiemelkedő teljesítményt nyújtó civil személyekre szeretnék ráirányítani a figyelmet a Köszönet Napján

facebook megosztás

15. alkalommal rendezik meg a Köszönet Napját. Az esemény elindítója, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület hagyományosan ezen a rendezvényen adja át az év civiljeinek járó elismeréseket, összesen hat kategóriában.

A részleteket a szerda délelőtti sajtótájékoztatón ismertette az egyesület vezetése. A célkitűzés a kezdetektől, 2007 óta ugyanaz: ráirányítani a figyelmet a kiemelkedő teljesítményt nyújtó civil személyekre, szervezetekre.

– Az idei év rendhagyó, mert 2020-ban nem tudtuk kiadni mind a hat kategóriának a díját, csak egy kategóriában adtunk ki, igaz, akkor öt díjat. Most pedig egy olyan elvet követtünk, hogy nem azokat támogattuk, akik mihamarabb visszarendezték a soraikat, hanem akik többet nyújtanak a tevékenységükkel – fogalmazott Budavölgyi Kálmán, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület ügyvezető elnöke.

A fiatalok is évek óta részt vállalnak az egyesület munkájában, különösen a rendezvények szervezésében.

– Mi is úgy gondoljuk, hogy a fiataloké a jövő, és díjazni kell azokat a fiatalokat, akik tesznek valamit akár a társadalmunkért, szorgalomból, kitartással, bármit, amitől előrébb tudunk haladni. Éppen ezért minden évben már hagyománnyá vált, hogy a Kanizsai Fiatalok Közössége nyitja meg a rendezvényt, illetve műsorral kedveskedik a díjazottaknak – mondta el Szollár-Nikolics Zsanna, a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület ifjúsági munkacsoport-vezetője.

A Köszönet Napja és a társadalmi felelősségvállalási konferencia jövő szerdán délután 5 órakor lesz a Halis István Városi Könyvtárban.

V.A.

(Képek: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.