Rengeteg élménnyel tért haza Tótpeti Lili Puerto Ricóból a Miss World világversenyről

Rengeteg élménnyel tért haza Tótpeti Lili Puerto Ricóból. Mint ismert: a szigetországban rendezték a 70. Miss World világversenyt, ahol a kanizsai szépség képviselte Magyarországot. A megmérettetés ugyanakkor még nem ért véget, hiszen covidos megbetegedések miatt a döntő előtt lefújták a jubileumi versenyt, és a szervezők úgy határoztak, csak jövőre pótolják a finálét.

Alig egy hete tért haza Lili, aki 27 napot töltött Puerto Ricóban. A Miss World Hungary 2021-es győztese elmondta, nagyon élvezett minden egyes kint töltött pillanatot. Úgy érzi, az akadályokat jól vette, a helyszín pedig csodálatos volt.  Nem csak élményeket, hanem barátokat is szerzett az egy hónap alatt és a nyelvtudása is sokat fejlődött. A négy hét komoly próbák elé állította a versenyzőket, hiszen rengeteget gyakoroltak, és számos megmérettetésen vettek részt.

– Rengeteg alverseny volt. Én a sportversenyben és a topmodell challenge-ben voltam érdekeltebb. A sportversenyben az első top tízben benne voltam. A pontokat sajnos nem tudjuk, de nagyon jól szerepeltem végig. Egyedül úszásban lettem második, ami egy kicsit fájó pont volt, mert öt évig úsztam, mondhatni majdnem versenyszerűen is. Ez egy kicsit mélypont volt, de utána gyorsan össze kellett magamat szedni, ugyanis rengeteg más alverseny volt, amiben érvényesülni kellett – nyilatkozta Tótpeti Lili Miss World Hungary 2021.

A heti többszöri teszt, a maszkhasználat és a komoly óvintézkedések ellenére a versenyzők közül többen pozitív tesztet produkáltak, így a viadal lefújása mellett döntöttek a szervezők. A határozat szerint 90 napon belül bepótolják a döntőt.

– Március 16-án lesz a döntő, az eredeti helyen, ugyanúgy Puerto Ricóban, ugyanabban az arénában lesz megrendezve. Azt nem tudjuk, hogy mennyi időre kell kiutaznunk. Én azt tippelném, hogy olyan két hét, ugyanis a koreográfiát újra át kell venni, viszont az alversenyekkel, mindennel már végeztünk. Úgyhogy szerintem már csak egy-két hétre indulunk csak útnak ismét – tette hozzá Tótpeti Lili.

Lili a közelgő ünnepeket a családjával tölti, hogy feltöltődve vágjon neki a fináléra való felkészülésnek.

K.R.

(Borítókép és fotó: Bob Varela News és Kanizsa TV)