Elsőbbségadás hiánya miatt történt baleset szombaton

facebook megosztás

Elsőbbségadási kötelezettség elmulasztása miatt összeütközött két személyautó a Babóchay és a Vécsey utca kereszteződésénél Nagykanizsán a hétvégén. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei az eset kapcsán fokozott figyelemre hívják fel a sofőrök figyelmét.

A Renault típusú személygépkocsival közlekedő nagykanizsai nő nem biztosított elsőbbséget a Csengery utca irányából érkező, szintén nagykanizsai férfinak, így a járművek egymásnak csapódtak. A rendőrség dolgozói ideiglenesen lezárták az érintett útszakaszt. Mindkét autóban jelentős anyagi kár keletkezett, a sofőrök a baleset során könnyű, nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

– Szombaton tíz óra 25 perckor egy 52 éves, nagykanizsai nő az általa vezetett Renault típusú személygépkocsival közlekedett Nagykanizsán a Babóchay utcában. Amikor a Vécsey utca kereszteződéséhez ért, nem biztosított elsőbbséget a Vécsey utcában, a Csengery utca irányából közlekedő, 46 éves nagykanizsai férfi által vezetett Volkswagen típusú személygépkocsinak és összeütköztek – mondta el Pál-Tóth Evelin, a  Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.