Játszottak, kikaptak

facebook megosztás

A fővárosban vendégszerepelt a Kanizsai Vadmacskák SE amatőr NB I-es női kosárlabda együttese és a hazai MAFC csapata három negyeden át a nagykanizsaiak fölé nőtt.

MAFC (10.) – Kanizsai Vadmacskák SE (11.) 92-64 (23-16, 23-16, 31-14, 15-18)

Amatőr női NB I Piros csoport női kosárlabda-mérkőzés, 12. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Bagi, Novák B.

Vadmacskák: Zsámár P. 21, Balogh V. 18/6, Csuha 7, Bánhegyi B. 12, Scheiber. Csere: Simon, Bánhegyi D. 4, Garai 2, Benczik. Edző: Zsámár Krisztián.

A hazaiak rögtön magukhoz is ragadták a kezdeményezést, alighanem a fővárosiak háza táján is úgy gondolkodnak, hogy a tabellán hasonló mérleggel bíró csapatokat igyekeznek legyőzni, főleg a saját, fővárosi otthonukban. Közte tízről a kanizsaiak még visszajöttek, így a második negyed 2. percében tudtak elhúzni ismét a vendéglátók. Onnan is visszakapaszkodtak azonban Zsámár Krisztián tanítványai, igazából aztán a harmadik etap nem nézett ki jól a dél-zalaiak szempontjából. Mindezeken kozmetikázott valamennyit a záró tíz perc, mi több, azt meg is tudta nyerni a KVSE. Tizenkét forduló után így a budapestiek pontosan a kanizsaiak elé kerültek a táblázaton, akik a tizenegyedik pozíciót foglalják el.

- Több betegünk is van, így gyakorlatilag annak is örülhettünk, hogy ki tudtunk állni a mérkőzésre – foglalta össze a meccsel kapcsolatos véleményét a kanizsaiak edzője, Zsámár Krisztián. - Gondolkodtunk a találkozó halasztásának kérelmezésén, de akkor viszont más időszakban torlódnának fel a bajnokijaink. Ami azért pozitívum, hogy Balogh Viktória elég jól elkapta a fonalat eredményesség terén.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.