Újabb rangadójuk következik az Arénában

facebook megosztás

Hétfőn 20 órától a futsal NB II Nyugati csoportjának 15. fordulójában a Nagykanizsai Futsal Club újabb rangadója keretében fogadja az egy hellyel mögötte, a negyediken álló Magyar Futsal Akadémia legénységét.

A Kanizsa Arénában sorra kerülő találkozó előreláthatólag ismét remek hangulatban zajlik majd, s a kanizsaiaknak el is kél majd a buzdítás, hogy a tabellán elfoglalt előkelő helyezésüket meg is tudják tartani. A dél-zalai csapatnál a december közepén lejátszott utolsó bajnokijuk óta több történést is elkönyvelhettek, így például azt, hogy a klub szakmai igazgatója lett Várhidi Péter, korábbi labdarúgó szövetségi kapitány is.


Nincs kizárva, hogy a mágnestábla még többször kerülhet elő a kanizsai futsalosok háza táján

Fotó: Polgár László

- Úgy tűnik, hogy a hétfői találkozónk alkalmával is nagyon oda kell figyelnünk a létszám terén – fogalmazott a játékos-edző Szőke Ádám, aki egyébként a pályán még eltiltását kell, hogy töltse. - A fiatal játékosaink közül többet az FCN „visszarendelt", így viszont Szalai Dániel, aki korábban is volt már játékosunk, visszatért hozzánk.

Az egyesület, úgy tudjuk, leigazolta még Boros Zoltánt is, aki legutóbb még az előző idényben a Murakeresztúr színeiben futballozott a megyei második vonalban, s kispályás rutinjával sokat is segíthet. Csütörtök este mindenesetre a csapat elszántan tréningezett, ráadásul úgy, hogy a korábbi válogatott kézilabdázó, Iváncsik Tamás is érdeklődve nézte végig – mint a serdülő fiú magyar válogatott edzője – a kanizsai futsalosok foglalkozását.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.