A hétfői futsalmérkőzés után 21 személynek kellett látogatást tennie a rendőrségen

facebook megosztás

21 személynek kellett látogatást tennie a rendőrségen a hétfői, Nagykanizsa–Dunaújváros futsalmérkőzés kapcsán. Ahogy arról beszámoltunk: a bajnoki után a hazai ultrák és egy vendégjátékos között történt nézeteltérés a Kanizsa Aréna parkolójában. Az ügyben egy kanizsai személyt hallgattak meg garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Símaszkos támadásról lehetett olvasni, és olyan hír is terjedt a városban, hogy tömegverekedés történt az Arénánál. Mindezeket ma már hivatalosan is cáfolta a kanizsai rendőrség közleménye, amelyben nincs szó ütésváltásról. Mint azt Pál-Tóth Evelintől, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivőjétől megtudtuk, a vita szóváltásig, majd lökdösődésig fajult.

– Bejelentés érkezett a rendőrségre, még hétfőn este, hogy Nagykanizsán, az Alapi Gáspár utcában lévő Aréna parkolójában a teremlabdarúgó mérkőzés után, az egyik focicsapat tagjai konfliktusba kerültek a hazai csapat szurkolóival. A helyszínre érkező kollégáim megállapították, hogy az egyik játékossal, - egy 22 éves dunaújvárosi férfival - szóváltásba kerültek, majd meg is lökték őt a hazai szurkolók. A tanúkihallgatások és a kamerafelvételek áttekintése után, a Nagykanizsai Rendőrkapitányság munkatársai, tegnap egy 26 éves nagykanizsai férfit hallgattak ki, garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – nyilatkozta Pál-Tóth Evelin, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtószóvivője.

M-B.Gy.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.