Alkalmi kapcsolatot keresett, 3000 eurója bánta

facebook megosztás

Lopásról tett bejelentést a rendőrségre 2022. február 10-én egy román állampolgárságú férfi. A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanútlan férfi rövid ismeretséget követően egy alkalmi kapcsolat reményében találkozott aznap egy 34 éves kerkabarabási nővel Lentiben, akivel előzőleg megbeszélték, hogy közösen eltöltenek egy éjszakát a városban található egyik panzióban.

A találkozóra a nőt egy 37 éves oltárci férfi is elkísérte, akit a testvéreként mutatott be, valójában azért volt jelen, hogy amíg a nő a kiszemelt áldozatot lefoglalja, addig annak a szobában hagyott nagyobb összegű készpénzét eltulajdoníthassa. Miután a sértett az este folyamán észrevette, hogy eltűnt közel 3 ezer euró készpénze, kérdőre vonta a párost, akik ezt követően együtt távoztak a helyszínről.

A Lenti Rendőrkapitányság munkatársai még aznap azonosították és a városi kapitányságra előállították a feltételezett elkövetőket, akiket nagyobb értékre elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A gyors intézkedés eredményeképp a sértettől eltulajdonított 2725 euró hiánytalanul megkerült – közölte a rendőrség honlapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

(Borítókép: police.hu)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.