Fotósorozaton a természet felülmúlhatatlansága

facebook megosztás

A természet csodáit és az emberek által létrehozott épületeket állítja szembe egymással Szász Norbert kiállítása. A hobbifotós képeiből készült gyűjteményt csütörtök este nyitották meg a Medgyaszay Házban.

Néhány évvel ezelőtt, kirándulásai alkalmával kezdett fényképezni Szász Norbert. Mint azt elmondta: legszívesebben tájakat és különböző épületeket örökít meg. Ezekből válogatta össze a kedvenceit és azokat, amelyek a közönség számára kifejezőek lehetnek.

– Ez a téma hivatott azt bemutatni, hogy az emberi kéz által milyen építmények jöhetnek létre, illetve a természet anélkül, hogy bárki bolygatná milyen csodákra képes, és ezeket a csodákat, amiket a természet létre hoz akármilyen emberi kéz által épített épületekkel nem lehet felülmúlni – avatott be képei gondolatiságába Szász Norbert.

A fotós ausztriai látogatása során döntött úgy, hogy hosszabb távon is folytatja az alkotást.

– Az a gát egy kapruni gátról készült kép, még Ausztriában, az volt az a kép miután én úgy döntöttem, hogy én ebbe belevágok és megpróbálom. A miértje az a motiváció, azután a kép után, úgy gondoltam, hogy érdemes lenne bővebben kifejteni ezt a fotós témát – nyilatkozta Szász Norbert.

A kiállítás március 11-ig díjtalanul megtekinthető a Medgyaszay Házban.

K.Vi.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.