Megteltek a zalakarosi szállodák a hosszú hétvégén

facebook megosztás

 A rendkívül nagy érdeklődés miatt a hotelek többségébe már az ünnepek előtt egy héttel nem lehetett foglalást leadni. Az intézmények a pihenés mellett színes programokkal várták a vendégeiket.

Közvetlenül a hosszú hétvége előtt már alig maradt szabad szoba ebben a zalakarosi hotelben, az emberek többsége mind a négy napot itt töltötte. A szálloda – egyebek mellett – a felnőtteket élőzenével, a gyerekeket bábszínházzal szórakoztatta.

– A szálloda viszonylag gyorsan föltelt, nagyon nagy volt az érdeklődés a szálloda szolgáltatásai iránt, igazából holnaptól teljes telt házzal megyünk, nincsen szabad szobánk, aki most próbál még foglalni az már elkésett, maximum akkor tudunk segíteni, ha valaki esetleg még se jönne meg, a hosszú hétvégén gondoltunk a gyerekekre és felnőttekre is, a gyerekeknél pénteken és szombaton este bábszínház lesz, a felnőtteknek pedig a kórusbárban, a szálloda bárjában lesz élőzene – emelte ki Horváth Tibor a Park Inn by Radisson Zalakaros Hotel & Spa general managere.

Nem szerveztek külön megemlékezést március 15-e alkalmából ebben a fürdővárosi szállóban. Lakatos Lajos értékesítési munkatárs  szerint a vendégek elsősorban pihenni szerettek volna náluk néhány napig.

– Kisebb szálloda révén március 15-e alkalmából nem szerveztünk, de természetesen csatlakozunk a város által szervezett közösségi programokhoz, szerintem a vendégek többsége egyébként is azért jön, hogy a kicsit zűrös helyzet után kipihenje magát és nem akar túlzottan sok programon részt venni – nyilatkozta Lakatos Lajos. 

A turisztikai egységek legközelebb áprilisban, a húsvéti időszakban számítanak a mostanihoz hasonló, hatalmas érdeklődésre.

H.R. 

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.