Négygólos győzelmet aratott a kanizsai vízilabdacsapat

facebook megosztás

14-10-re nyertek a kanizsai vízilabdások a hódmezővásárhelyi HVSC csapata ellen szombaton. Ezzel a győzelemmel a dél-zalaiak továbbra is tartják második helyüket az OB I/B-ben.

Felemás érzésekről számolt be az összecsapást követően csapata teljesítményéről Regős Áron. A kanizsaiak vezetőedzője a lőtt gólok számával elégedett volt, a kapottakéval kevésbé.

A védekezésen mindenképpen javítani kell és változtatni kell. Én azt gondolom, hogy volt egy-két játékosnál koncentrációbeli hiány. Fejben, mintha pár ember nem lett volna ott, ami alapvetően probléma, de úgy gondolom, hogy ez javítható és kell is, hogy javuljon – értékelte a mérkőzést Regős Áron.

Bár jól felkészültek a Hódmezővásárhely ellen, a védekezésen még van mit csiszolni Spitz Márk, a kanizsai csapat játékosa szerint.

– Ez egy elég kemény mérkőzés volt, hiszen tudtuk, hogy a Hódmezővásárhely nem tálcán hozza a három pontot. A végletekig beleálltak a mérkőzésbe és küzdöttek. Szerintem a csapat jól játszott, néha védekezésben elaludtunk, ezt a Hódmezővásárhely ki is használta, de végül mi álltunk talpon a meccs végén és sikerült behúznunk a három pontot –  emelte ki Spitz Márk.

Regős Áron csapata legközelebb Egerben, az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem együttesével mérkőzik meg.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.