Valaki mindig tudott hozzátenni

facebook megosztás

Ha nem is a legkönnyebb módon, de nyerte legutóbbi bajnoki találkozóját is a Tungsram SE Nagykanizsa férfi NB II-es kézilabda együttese.

Dunaújvárosi AC (5.) – Tungsram SE (1.) 27-29 (14-18)

NB II Dél-nyugati csoport férfi kézilabda-mérkőzés, találkozó a 20. fordulóból. Dunaújváros, 80 néző. Vezette: Barabás, Bognár A.

Tungsram SE: Szabó M. - Sass 2, Szabó G. 4/1, Kovacsics 3, Füstös 8, Hári 5, Baranyai 6. Csere: Gelencsér A. (kapus), Kiss G., Hajmási, Csalló, Péter, Balogh P., Szöbölődi 1. Játékos-edző: Csalló Ádám.

A tabella ötödik helyén álló újvárosiakhoz látogatott a bajnokság 20. fordulójából előrehozott összecsapásán a Tungsram SE Nagykanizsa éllovas kézilabda együttese. A nagykanizsaiak soraiban valamennyi mesterlövészükkel, ugyanakkor a dél-zalaiak tisztában voltak vele, nem lesz egyszerű erőpróba a Duna-parti városban. Azt is érezni lehetett, hogy figyelnek is a vendégek spílereire a hazaiak, ugyanakkor a dunaújvárosi meccsen a Tungiból Füstös Attila és Baranyai Zsolt ragadták magukhoz a gólgyártó szerepkörét. A félidei előny alapot teremtett ahhoz, hogy a vendégek elkönyvelhessék a győzelemért járó három pontot. Ugyanakkor a második harminc percben élesebbnek ígérkezett a meccs, de a kanizsaiak a bajnoki szünetük előtt elkönyvelhették azért a sikert.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.