Először rendezték meg húsvétkor a Karos Korzót

facebook megosztás

Kézműves, zenés és szabadtéri programok fogadták a látogatókat a Karos Korzón a hétvégén. A húsvét alkalmából tartott rendezvény már hagyományosnak számít a fürdővárosban.

Először szolgált a húsvéti esemény színteréül a Karos Korzó, így a szervezők igyekeztek minél jobban kihasználni az új terület adta lehetőségeket.

– Összekapcsoltuk a Giro Road Show-jával a húsvéti hagyományos programjainkat. Egész hétvégén sok színes programmal várjuk a kedves vendégeket, távolról, közelről, Zalakarosról, Nagykanizsáról. Remélem, hogy mindenki jól fogja érezni magát akár az Ártatlanka koncertjén, akár egy esti locsolóbálon, egy jó kis fafaragó show-n vagy éppen a Giro Road Show-n – árulta el Ódor László, a Zalakarosi Turisztikai Nonprofit Kft. ügyvezetője. 

A Giro d’Italia népszerűsítése mellett a közlekedésbiztonságra és a KRESZ-oktatás fontosságára igyekeztek felhívni a figyelmet a Nemzeti Sportügynökség munkatársai a biciklis játékokkal.

– Az időjárás ellenére szerencsére egyre többen jönnek. Folyamatosan itt vannak a kollégák, VR-szemüveggel ki lehet próbálni az utat, végig meg lehet nézni, hogy május 6-tól nyolcadikáig hol és milyen szakaszokon fog át menni a Giro. Vannak kerékpáros KRESZ-oktatások, van trükkös biciklink, úgyhogy nagyon-nagyon sok programmal várjuk az érdeklődőket és szerencsére érkeznek is nagy számban –

A Giro mezőnye május nyolcadikán fog áthaladni Zalakaroson és Nagykanizsán.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.