Húsvéti programot rendez a Kanizsa Médiaház

facebook megosztás

A húsvét szigetévé varázsolnánk szerdán az Eötvös teret. A Kanizsa Médiaház, a Via Kanizsa és a Netta Pannonia Kft. közös programján tojásfestés, fadíszítés, vetélkedők, zenés programok és ajándékok is várják a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt.  

Fess vagy rajzolj egy tojást, hozd el szerdán, és díszítsük fel együtt a város tojásfáit. A programok szerda délután 14 órától kezdődnek az Eötvös téren. A tojásfestés után kertészek segítségével díszítjük fel a fákat. Majd játékos vetélkedőkön vehetnek részt a gyerekek. A városból több üzlet tulajdonosa is felajánlotta segítségét, így csoki, gyümölcs és fagyi is várja az ügyes tojásfestőket. A programot zenés produkciókkal zárjuk.

– A mögöttem álló ligetben álló kis fákat szeretnénk földíszíteni gyerekek segítségével, tojásokkal. Már egy felhívást közzétettünk, amiben azt kértük a gyerkőcöktől, hogy rajzoljanak vagy fessenek tojást vagy csináljanak bármit, amit lehet, föl fogjuk akasztani a fákra. Hogy ne fulladjon kudarcba, mi is szereztünk tojásokat, ezek fehér hungarocell tojások, még a festésük vissza van, de szerdán ez is el fog készülni. Így kétszáz tojás biztosan lesz a fákon, aztán hogy még mennyit fognak hozni a gyerekek, az még egyelőre a jövő titka. Programokkal is kedveskedünk, éneklés, versenyek is lesznek, ezekhez már felajánlásaink is vannak, lesz aki fagyit, csokit, almát nyer, csillámtetkósunk is lesz, sőt, még miniszappanokat is ajánlott fel egy szappangyártó – árult el részleteket a rendezvényről Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház Nonprofit Kft. ügyvezetője.

K.Vi.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.