Jól működött a csapat

facebook megosztás

Újabb sikerével került közelebb a kanizsai vízilabda együttes az OB I B második, osztályozós helyét jelentő pozíciójáig.

Invictus SC (6.) – Kanizsa Vízilabda (2.) 10-14 (1-4, 1-3, 4-3, 4-4)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 22. forduló. Martfű. Vezette: ifj. Kenéz, Kollár.

Kanizsa: Ajkay-Takács – Vass B., dr. Illés 2, Marnitz 3, Szávai 1, Márkus 1, Balaska 4. Csere: Solymosi, Spitz 2, Klár, Szőke B., Balli, Gál S. 1. Edző: Regős Áron.

Több hetes szünete után szállhatott vízbe a Kanizsa Vízilabda OB I B-s együttese, s előbb 5-1-re, majd 7-2-re is elhúzott a középmezőnybeli ellenfelétől Regős Áron gárdája. 9-6-os nagykanizsai vezetésig aztán volt még egy hazai fellángolás, azt követően viszont Marnitz Gergőék már lezárták a találkozót és a hónap utolsó napján sorra kerülő ceglédi meccsükre készülhetnek Balaska Dánielék.

- Igen értékes, számunkra nagyon fontos győzelmet arattunk egy jó erőkből álló Invictus ellen – értékelte a találkozót Regős Áron, a KV szakvezetője. - A győzelmünk kulcsa az első két negyedben mutatott játék volt, ahol a védekezés kiválóan működött, jó kapusteljesítménnyel megtámogatva, a támadójátékunkban pedig jól reagáltuk le az ellenfél védekezését, időben és jól tudtunk váltani a támadásainkban. Büszke vagyok a csapatra, mert jó egyéni teljesítmények mellett a csapatjáték volt az, amivel viszonylag sima győzelmet tudtunk aratni egy jó ellenféllel szemben. A folytatásban ezen az úton kell mennünk tovább, várnak még ránk nehéz feladatok, de ha ilyen koncentráltan, összeszedetten játszunk, bizakodva tekinthetünk az előttünk álló feladatokra.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.