Két győzelem és egy döntetlen

facebook megosztás

Legutóbb ismét a fővárosi Ormai-csarnokba voltak hivatalosak a női asztalitenisz Extraliga pontvadászatának csapatai, hogy a bajnokság újabb négy fordulójában mérkőzhessenek meg egymással.

A Kanizsa Sörgyár Sportegyesület első számú női csapata a Nyíregyháza, az Orosháza, a Győr, valamint a Kiskunmajsa pingpong együtteseivel mérkőzhetett, sőt, a nyírségiek, valamint a kisalföldiek ellen győzelmet könyvelhetett el, a KAC-cal pedig döntetlent jegyzett. A kanizsaiak gyakorlatilag a legerősebb keretüket is fel tudták vonultatni, tehát Ivana Vejnovics, Radmila Tominjak és Kovács Melánia léphettek az asztalokhoz.

A tabellán 11. helyezett Női AC Nyíregyháza ellen a bajnokság 16. fordulójában a Kanizsa Sörgyár Sportegyesület I 6:3-ra nyert, viszont a hatodik ASE Orosházától 7:0-ra kikaptak. A 18. kör programjában a kilencedik Club Aréna Győr BMDSE I a KSSE-nek nem tudott gátat szabni és 6:1 lett a nagykanizsaiaknak, majd a KSSE az ötödik Kiskunmajsai AC-val szemben 5:5-re végzett. Az áprilisi folytatás előtt így a dél-zalai női asztalitenisz együttes a nyolcadik pozíciót foglalja el a táblázaton.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.