Az ország legnagyobb operettslágereit adták elő Nagykanizsán

facebook megosztás

Telt házas volt a tegnapi operettgála a HSMK-ban. Az est címét a Csárdáskirálynő egyik betétdala adta. Sulyokné Nagy Erzsébet kétéves szervezőmunkával hozta létre a Te rongyos élet előadást. A meghívott sztárvendég Peller Károly volt.

Régi álma volt Sulyokné Nagy Erzsébetnek, hogy egy önálló estet szervezzen, de a pandémia közbeszólt, több alkalommal kellett elhalasztani a gálát.

– Én már fiatalon erre a pályára készültem, és nagy álmom volt, hogy most, amikor nyugdíjba kerültem, folytassam az éneklést. 10 éve járok újra Baráth Yvette-hez, előtte még fiatalon, Szegeden végeztem a konzervatóriumban komolyzene szakon – mondta el Sulyokné Nagy Erzsébet. 

Sulyokné Nagy Erzsébet 12 éve jár nyugdíjas Ki Mit Tud?-okra, ott kötött ismeretséget Fábián Péterrel, a Parlando Énekegyüttes vezetőjével, majd később Peller Károllyal.

– Egy nagyszerű meghívásnak tettem eleget. A színpadon az összes fellépőt ismerem, nagy részüket Algyőről, ott énekeltünk közösen a Parlando Együttessel. Amikor jött ez a felkérés nagyon megörültem, az operett mindig a szívem csücske volt, és különösen, ha ilyen emberekkel, akik nagyon szeretik ezt csinálni, és mindent megtesznek a műfaj népszerűsítéséért – árulta el stábunknak Peller Károly operetténekes.   

A gálaesten a legnépszerűbb, legkedveltebb operettslágerek hangzottak el.   

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.