Fesztivált rendez a PEN

facebook megosztás

Piknik, zene és táncház várja az érdeklődőket május 21-én, szombaton a Pannon Egyetem Nagykanizsa Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ udvarán. Az intézmény a PEN FESZT-et első alkalommal rendezi meg a saját hallgatói, valamint a város lakossága számára. A programra a belépés mindenkinek ingyenes.

Az elmúlt, rendezvényszegény időszak miatt és miután több egyetemi összejövetel is elmaradt az utóbbi hónapokban, úgy döntöttünk, megszervezünk egy teljesen újat – fogalmazott Kaszás Nikoletta. A létesítmény főigazgatója elmondta, a fesztivál különlegessége, hogy az összes fontosabb eseményüket egybesűríti.

Tulajdonképpen a koca murinkat, a tavaszváró kondérpartinkat, a P-napunkat, sőt még egy öregdiák-találkozót is szervezünk ezen a bizonyos napon. Május 21-én, szombaton várjuk majd az érdeklődőket, a programnak egy részét majd a saját hallgatóink a saját hallgatóink számára készítik. Ennek keretében a város több különböző pontján is meg fognak jelenni csapatfeladatokkal. Az öregdiákok számára is készülünk múltidéző feladatokkal, ahová a régi tanáraikat fogjuk meghívni egy-egy előadásra – tudtuk meg Tóth-Kaszás Nikolettától, a PEN Körforgásos Gazdaság Egyetemi Központ főigazgatójától.

A külsős érdeklődőket délután három órától várják a helyszínen.

Természetesen mindenkit, aki szeretne egy kicsit piknikezni, kikapcsolódni. Zenével, élő csocsóval, rodeóbikával, egy kis táncházzal, este pedig a Canischa zenekar koncertjével zárjuk majd az estét, körülbelül tíz órakor – tette hozzá Tóth-Kaszás Nikoletta.

A rendezvényre a hallgatók és az öreg diákok részéről is hatalmas az érdeklődés.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.