Készen állnak az osztályozós párharcra

facebook megosztás

Az OB I B-s vízilabda-bajnokságot győzelemmel zárta a második helyezett Kanizsa Vízilabda legénysége, mely szerdán az OB I osztályozós párharcának első meccsét vívhatja Szentesen.

Neptun VSC (14.) – Kanizsa Vízilabda (2.) 6-16 (2-4, 0-4, 0-3, 4-5)

OB I B-s vízilabda-mérkőzés, 26. forduló. Budapest. Vezette: Donauer, Truszka.

Kanizsa: Ajkay-Takács – dr. Illés 1, Klár, Spitz 3, Szőke B. 3, Márkus, Balaska 4. Csere: Ambrusz (kapus), Solymosi, Vlaszák 1, Vass B. 1, Szávai, Balli, Gál S. 3. Edző: Regős Áron.

A sereghajtó Neptun fogadta a már hosszú hetek óta az osztályozós meccseit fókuszában tartó Kanizsa Vízilabda legénységét. 4-2-es kanizsai vezetés után látszott eldőlni a találkozó a gólok száma alapján, a két kapott gól nélkül lehozott középső negyed után már csak az volt a kérdés, mennyivel győz a nagykanizsai klub legénysége. Június 1-én, szerdán pedig már Szentesen van jelenésük Regős Áron tanítványainak, akik 17 órától kezdik mérkőzésüket a Szentesi VK ellen az alföldi városban.

- A szezon utolsó bajnoki meccsét játszottuk a Neptun csapata ellen – kezdte értékelését Regős Áron, a nagykanizsaiak edzője. - Sikerült nyernünk, gratulálok a csapatnak a bajnokságban elért második helyhez, de itt még nem ér véget az utunk, mert előttünk vannak az osztályzós mérkőzések, melyeken szeretnénk jól szerepelni. Úgy gondolom, hogy készen állunk az osztályzóra, felkészülten várjuk a meccseket. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy méltó ellenfelei legyünk a Szentes csapatának. Nagy örömmel vesszük, ha minél többen szurkolnának majd nekünk a helyszíneken, és ha lélekben is sokan lesznek velünk.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.