Nem inogtak meg

facebook megosztás

A biztos NB II-es tagságot jelentő helyezésekért folytatott küzdelmek során újabb fontos három pontot könyvelhetett el a Nagykanizsai Futsal Club együttese.

Kisép-Futsal Szigetszentmiklós (12.) – Nagykanizsai Futsal Club (9.) 4-7 (2.3)

NB II Nyugati csoport futsal-mérkőzés, alsóházi rájátszás, 7. forduló. Szigetszentmiklós, 50 néző. Vezette: Deme R. (Ibriksz, Surin). G.: Schuller (1. - öngól), Koppermann (6.), Puskás (27.), Csapó (30.), illetve Takács D. (9., 21., 40.), Szőke Á. (13., 30.), Kollár (15.), Schuller (23.)

NFC: Szőke R. - Kollár, Takács D., Schuller, Szőke Á. Csere: Németh M. (kapus), Dömötörfy, Pesti A., Őri M., Millei. Sportigazgató: Várhidi Péter.

A lelki nyomás-helyezés már napokkal korábban elkezdődött a kanizsaiakra nézve, hiszen a BAK – Dunaújváros találkozót (2-9) már jóval előbb megrendezték, lényegében tehát dél-zalai oldalon győzelmi kényszer alakult ki. Ezt csak tetézte, hogy rosszabbul nem is kezdődhetett volna a mérkőzés a nagykanizsaiak szempontjából, viszont a kétgólos hátrányból jó mentalitással álltak fel, mi több, a második játékrész elején gyorsan növelték is tovább előnyüket. Nem volt persze ez lefutott meccs, fel is jöttek a hazaiak, de a kellően erős kerettel Szigetszentmiklósra érkező NFC sikerrel könyvelhette el a bajnoki pontokat, mellyel az alsóházi rájátszás harmadik – összesítve a nyugati mezőny kilencedik – helyén állnak jelenleg.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.