Nyílt versenyen mérték össze tudásukat a dartsosok Bajcsán

facebook megosztás

Nyílt dartsversenyt tartottak Bajcsán. A megmérettetésre Sármellékről, Szombathelyről és Nagykanizsáról érkeztek. A kupát végül Gergely Gábor nyerte, a legtöbb 180-as dobást pedig Horváth Balázs érte el.

A versenyzők először csoportokban mérték össze tudásukat, majd egyenes kieséses szakasz következett. Az első Gergely Gábor, a második Kardos Zoltán, a harmadik Horváth Balázs és Kozmor József lett. A tornát 501-es, dupla kiszállós formában rendezték.

– Elég sűrűn szoktunk versenyeket rendezni, de most összpontosult ez Nagykanizsára, ez kivételes alkalom, hogy most Bajcsán van verseny. Ez a második verseny most Bajcsán az idei évben, az ok az, hogy szeretjük ezt a játékot, nagyon sokan jöttek, jöttek szombathelyi versenyzők, jöttek Sármellékről versenyzők és Kanizsa élvonala, mivel, hogy annak számítanak a fiatalemberek – fogalmazott Baranyai László.

Horváth Balázs a Free Hill Darts Club elnöke és versenyzőjeként érkezett a megmérettetésre. Balázs elmondta, hogy a nagykanizsai egyesület pár héten belül egy új komplexumba költözik át, a Sörgyár területére. Négypályás bowlingpálya és dartsterem várja majd a kikapcsolódni vágyó, sportszerető embereket. 

– A Free Hill Darts Club költözés alatt áll jelenleg, Nagykanizsán nyílik egy új szórakozóhely, egy darts- és bowlingklub, ahová a Free Hill Darts Klub is be fog költözni, ez sokkal színvonalasabb, tágasabb, úgymond európai színvonalú dartscentrumot tudunk üzemeltetni, valószínűleg a nyitás pár héten, 1 hónapon belül megtörténik – mondta el Horváth Balázs, a Free Hill Darts Club versenyzője.

A rendezvény győztesei kupát, oklevelet és pénzdíjat vehettek át.

K.Vi.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.