Átadták a Délzalai Vízmű Zrt-ért elismerést

facebook megosztás

A cég 2021-ben alapította a kitüntetést, amelynek célja a munkahely iránti elkötelezettség és a példaértékű, kiemelkedő szakmai munkát végző munkatársak erkölcsi elismerése.

A cég menedzsmentje és a munkahelyi vezetők előtt adta át ma Cziráki László vezérigazgató az aktív munkatársaknak a kitüntetést.

– 2021-ben alapította a Délzalai Vízmű Zrt. az oklevél-elismerést, a vízi közművek napja alkalmából, ami minden év június 12-én van. Az idei évben öt kollégánk is részesült ebben a szakmai elismerésben. Illetve két kollégánk sajnos elhunyt, őket posztumusz elismerésben részesítette a cég – nyilatkozta Cziráki László, a Délzalai Vízmű Zrt. vezérigazgatója.

A kollégák, a vezetők, a szakszervezet és az üzemi tanács adja a jelöléseket. Ennek alapja a több évtizedes kiemelkedő szakmai munka. Az idei díjazottak között volt a letenyei kirendeltség hálózati karbantartója, Gáspár Zoltán is, aki pontosan 20 éve dolgozik a Délzalai Vízmű Zrt.-nél. Mint fogalmazott: az elismerés nagyon meglepte.

– Elsőre nem hittem el. Azt hittem, a kollégák csak ugratnak, de bizonyossá vált. Azért ez egy nagyon jó érzés. Hogy a cég, a főnökeink elismerik a munkánkat – kommentálta elismerését Gáspár Zoltán.

Gáspár Zoltán mellett elismerésben részesült Fülöp Ferenc, Nagy Balázs, Opicz Ágnes és Polay Alexandra. Posztumusz kitüntetést kapott Baracskai Gyuláné és Ebergényi József Attila.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.