Családi napot tartott az Ebtenyésztők Sport és Hobbi kutyások Dél-Zalai Egyesülete

facebook megosztás

A résztvevőket könnyed kikapcsolódás és szakmai bemutató is várta az eseményen.  

Számos program várja az egyesületi tagokat és a kutyákat az év folyamán, különböző tanfolyamok és vizsgák zajlanak a mindennapokban. Ez a hétvége azonban a kikapcsolódásról szólt.

– Hála Istennek, mindig gyarapodunk, vannak lemaradók is, de általában többen jönnek. Most is jönnek a családok, kicsit kikapcsolódni, ismerjék meg egymást a tagok és a gyerekek is a kutyákkal való foglalkozást. Nekik épp most van egy program, élvezik is, egy egész napos programot szerveztünk –nyilatkozta Tóth József, az Ebtenyésztők Sport és Hobbi kutyások Dél-zalai Egyesületének elnöke.

A gyerekek valóban élvezték a Sárkány névre hallgató kutyával való foglalkozást, a felnőttekre azonban már komolyabb programok vártak. Stábunk ottjártakor éppen Liplin László volt a pályán a kutyájával.

– Mi az őrző-védőnek a legelején tartunk még, még a bekapcsolása zajlik a kutyának, hogy úgymond össze tudja rakni a dolgokat, hogy mikor mit kellene csinálni. Most éppen heccelve van, hogy tudja, amikor majd parancsszóra kell védekeznie vagy támadnia, azt tudjuk csinálni –árulta el Liplin László.

Az egyesület berkein belül lesz még az ősz folyamán egy hobbikutya-kiállítás, egy munkavizsga, és az év végi nyílt családi nap is szerepel az események között.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.