Díjazták a legügyesebb rajzolókat

Átvették megérdemelt elismeréseiket és ajándékaikat az Országos Tűzmegelőzési Bizottság által hirdetett alkotói pályázat megyei helyezettjei pénteken a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság zalaegerszegi székhelyén. A pályázatra az ovisok mellett a 6-10 éves, a 11-14 éves, valamint a 15-18 éves korcsoportú tanulók küldhettek be alkotásokat.

A díjátadóra érkező gyerekeket, szülőket és tanárokat Csóka Antal György tűzoltó ezredes, a ZMKI gazdasági igazgatóhelyettese köszöntötte, majd Bajsz András tűzoltó alezredessel, a Zala Megyei Tűzmegelőzési Bizottság ügyvezető elnökével közösen adták át az elismerő okleveleket és ajándékcsomagokat Zala legügyesebb rajzolóinak. 

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra az április végi határidőig összesen 78 pályamű érkezett, a legtöbbet ezúttal a 6-10 és a 11-14 éves, iskolás korcsoportúak küldték. Az óvodás korosztályból a legtöbb pályamű az Alsópáhoki Szivárvány Óvodából, míg az iskolás korcsoportból a nagykanizsai Kőrösi Csoma Sándor-Péterfy Sándor Általános iskolából érkezett.

A nyertesek és a helyezettek

Óvodás korcsoport

I. helyezett: Molnár Hanna

II. helyezett: Sebestyén Júlia

III. helyezett: Horváth Nimród

6-10 éves korcsoport, szabadkézi rajz kategória

I. helyezett: Szatai Laura

II. helyezett: Kovács Bella

III. helyezett: Németh Emma Róza

11-14 éves korcsoport, szabadkézi rajz kategória

I. helyezett: Szarka Léna és László Kitti

II. helyezett: Molnár Boglárka és Molnár Lujza

III. helyezett: Aczél Gergő

11-14 éves korcsoport, egyéb kézműves alkotás kategória

I. helyezett: Horváth Dorka és Dénes Hanna

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság nevében nagyon szépen köszönjük az alkotásokat. Gratulálunk minden gyermeknek a munkájához és kérjük őket, hogy a következő alkalommal is vegyenek részt pályázatunkon!

Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

(Borítókép: Kósi Zsolt tűzoltó hadnagy/Zala MKI)