Karneváli hangulatban telt a hétvége Nagykanizsán

facebook megosztás

 Az Utca Tánc Fesztivál fellépésekkel és felvonulással készült a közönségnek. Az egyesületek a városon végigmasírozva, kisebb produkciókkal szórakoztatták a nézőket, majd a főterén számos program várta az érdeklődőket.

Pénteken a megnyitót követően a helyi és környékbeli táncegyüttesek fellépésével kezdődtek a programok az Erzsébet téren és az Ady utcában. Szombaton több mint 600 táncos vonult fel zene és kamionok kíséretében a Kanizsa Arénától az Erzsébet térig. 

– Sokadik alkalommal veszünk részt ezen az Utca Tánc Fesztiválon, városunk egyik legnagyobb rendezvénye, szívesen jövünk, mert nagyon hangulatos, látványos. Iszonyúan süt a nap, jó meleg lesz, de valahogy majd kibírjuk, hoztunk egy kis hűsítőt, jó a buli, jól érezzük magunkat –mondta el stábunknak Tóth István, a Zalagyöngye Táncegyüttes művészeti vezetője.

A fellépők nagyon sokat készültek a rendezvényre és élvezték a karneváli hangulatot.

– Nagyon jó lesz, nagyon klassz, úgyhogy jövőre mi is fogunk egy kamiont és a kangoosoknak is lesz kamionja, úgy vonulunk fel. Most kis zenénk lesz a felvonuláshoz, kamionunk nincs, de szuper lesz. Köszönjük a szervezőknek, akik ezt megrendezték, mert ez egy színvonalas esemény –tudtuk meg Tóth Edittől, a Kangoo Jumps Nagykanizsa kangoo instruktorától.

A program táncos sztárvendégei, Hegyes Berci és Lissák Laura szintén részt vettek a városi menetben.

- Fantasztikusan érezzük magunkat itt Nagykanizsán, nagyon király, hogy ilyen napsütéses időnk lett. Mindenképpen táncolni fogunk, de nem lövöm le a poént, elég hosszú latin show lesz, azzal készültünk és emellett egy-két meglepetéssel –árulta el Hegyes Bertalan.

– Már nagyon vártuk, hogy jöhessünk, alig várjuk, hogy táncolhassunk. A napjaink nyomós részét tánccal töltjük, de közönség előtt mostanában azért kevesebbet volt alkalmunk szerepelni – emelte ki Lissák Laura. 

A kanizsaiak közül többen a felvonulókkal tartottak, és voltak, akik az erkélyről biztatták a táncosokat.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.