Kicserélik a gázvezetéket a Szent Imre és a Csengery utcában.

facebook megosztás

 Az 500 méteres szakaszt érintő munkát jövő hétfőn, június 27-én kezdik az E.ON szakemberei. A teljes projekt augusztus utolsó napjaiban, még az iskolakezdés előtt lezárul.  

A beruházást a vezeték elöregedése indokolja, a célja pedig az esetleges problémák megelőzése. A közlekedés és a parkolás a Szent Imre utcában lesz nehézkes, a munkák első üteme alatt az érintett szakaszon teljes lezárásra kell számítani. A földgázszolgáltatás az átkötés idején fog szünetelni, erről a szolgáltató szórólapokkal tájékoztatja az ügyfeleit.

– A közlekedés a Csengery utcában biztosított lesz, ugyanakkor a Szent Imre utcában arra kell számítani a munkálatok első szakaszában, két hétig, hogy sajnos teljes lezárásra lesz ahhoz szükség, hogy a szakemberek dolgozni tudjanak. S arra is fel kell készülni, hogy nehezebb lehet majd a parkolás is ebben az időszakban, amíg a gázvezetékcserék zajlanak. Ezt követően azonban – természetesen – az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról és a környezet rendezéséről. A Szent Imre utca pedig vadonatúj aszfaltburkolatot kap. Ami fontos még, hogy a földgázszolgáltatás mindvégig biztosított lesz, mindössze az átkötés idejére szünetel majd az érintett ingatlanok esetében a szolgáltatás –mondta el telefonos interjújában Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. szóvivője.

M-B.GY.

(Borítókép: Kanizsa TV)

 

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.