Megvan nyereményjátékunk győztese

Kanizsai családi házas ingatlanába helyezi el a füstérzékelő készüléket Szabóné Sáray Mária és férje. A Kanizsa Médiaház a Kanizsa Újság legutóbbi számában hirdetett nyereményjátékot, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felajánlásának köszönhetően. A nyertesnek ma adtuk át a füstérzékelő berendezést.

A megoldások beküldésének határidejéig, június 26-a éjfélig nagyon sok helyes válasz érkezett szerkesztőségünkbe. Közülük egy szerencsést sorsoltunk ki, akivel telefonon keresztül felvettük a kapcsolatot.Szabóné Sáray Mária és férje már régóta gondolkoztak egy füstérzékelő beszerzésében, így különösen örültek a nyereménynek.

Mindig olvassuk a Kanizsa Újságot, a Kanizsa Televíziót is nézzük és így észrevettük ezt a nyereményjátékot, a férjemmel együtt megfejtettük, és beküldtük, megpróbáltuk. Füstérzékelőnk még nincsen, így nagyon örülünk neki – nyilatkozta Szabóné Sáray Mária. 

Ezen a héten, kedden gyulladt ki utoljára egy Zala megyei ingatlan, a füsttel telítődött házat a tűzoltók kiszellőztették és szerencsére senki nem tartózkodott otthon – mondta el Kósi Zsolt. A megyei katasztrófavédelmi szóvivő szerint ez az eset is azt mutatja, hogy még nyáron is gyakoriak a lakástüzek, és hogy mennyire hasznos tud lenni egy füstérzékelő.

Talán még a szomszédok is meghallják és nem csak azt látják, ahogy dől ki a füst egy-egy adott ingatlanból. Ugyanis ez nagyon hangos, akusztikus jellel jelez még akkor, amikor akár ezt valaki, aki otthon tartózkodik meg is tudja fékezni. Nagyon örülünk annak, hogy a Kanizsa TV-vel közösen sikerült ezt a játékot végig vinnünk, amiben egy füstérzékelőt ajánlottunk fel. Természetesen gratulálunk a nyertesnek is, reméljük, hogy jó szolgálatot tesz – tudtuk meg Kósi Zsolttól, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjétől.

Mindenkinek köszönjük, aki részt vett a nyereményjátékunkon és gratulálunk a nyertesnek.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)