Vállalja a feljutást a Tungsram SE Nagykanizsa férfi csapata

facebook megosztás

Ahogy arról mi is beszámoltunk, az együttes bajnok lett a harmadosztályban, de eredetileg osztályozót kellett volna játszania a váltásért. A visszalépések miatt végül egyenes ágon lépett fel a gárda. A csapathoz új vezetőedző és több új játékos is érkezik a nyáron.  

Jelentős anyagi kiadással jár a feljutás, ezért elindított egy támogatói klubot a Tungsram SE vezetése. Az előrelépés miatt komoly változások lesznek a keretben, az új vezetőedzővel és több játékossal is szóban már megállapodott a gárda.

– Örültünk néha annak is, ha megvolt a csapat. Volt mintegy 12 játékos, ifikkel összesen. Így azt jelölte ki az új vezetőedző, hogy legalább 6-8 játékost kell hoznunk. Ezek a tárgyalások még folyamatban vannak, az edzővel is, ezért hivatkozok rá még név nélkül. De szerintem már mindenki tudja, hogy kiről van szó. Én úgy gondolom, hogy amikor fixen lekötöttük a megállapodást, akkor lehet ezt kijelenteni. Egy B-kategóriás edzőről van szó – mondta el Farkas Tibor, a Tungsram SE Nagykanizsa elnöke.

Jó hír még a klub háza tájáról, hogy megjött a szövetségi levél, miszerint a női NB II-es bajnokság 9-10. helyezettje is bennmaradt a ligában. A lányok várhatóan a következő kiírásnak is a kanizsai fiatalokra építő csapattal vágnak neki.

– Edzőváltás nincs, a nőknél Baranyai Zsolt továbbra is marad a csapatnál. Próbálkozunk játékosokkal, de azt gondolom és ezt gondolja az egyesület is, hogy mivel a háttér megvan, az utánpótlás működik, ezért oda kell figyelnünk a női csapatra is – árulta el Farkas Tibor.

A Farkas Tiborral készült teljes beszélgetést visszanézhetik Szertár című sportmagazinunk Youtube-csatornáján.

M-B.GY.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.