A következő idényben is közvetítjük az FC Nagykanizsa bajnoki meccseit

Meghosszabbította a mérkőzések közvetítéséről szóló megállapodását az FC Nagykanizsa és a Kanizsa Médiaház. A kontraktus értelmében – a 2021-2022-es szezonhoz hasonlóan – minden bajnoki meccset élőben követhetnek a sportbarátok a Youtube-csatornánkon.

Soprontól Komáromig, a Bányász-stadiontól a fehérvári műfüvesig, minden bajnokira elkísértük a csapatot a legutóbbi kiírásban. A közös munkával mindkét fél elégedett volt, így az együttműködés a vasárnap induló kiírásra is megmarad.

– Egyfajta kihívás is ez, hiszen a Médiaháznál nem egy mindennapos dolog az, hogy hosszú, élő közvetítéseket adjunk, s a focimeccs az erre is kiváló alkalom, hogy teszteljük magunkat, a technikánkat, hogy mire alkalmas, és hol vannak a határaink. Ha ilyen szempontból nézem, akkor azt mondhatom, hogy egyre kijjebb sikerült tolni a határokat. Ráadásul, ha megnézi valaki mondjuk az első közvetítést és az utolsót, akkor csak a képernyőn látható információk tartalmában is jelentős az előrelépés, ott van az óra, az eredmény, nagyon frankón, végig a meccsen –árulta el Tar Mihály, a Kanizsa Médiaház ügyvezetője.

A 2022-23-as szezonra egy új szerződést is kötött a klub és a Médiaház. Ennek köszönhetően a már megszokott értékelők és összefoglalók mellett, mérkőzés előtti beharangozók is elérhetők lesznek.   

– Megpróbáljuk ezt a szolgáltatást bővíteni, s informálisan sokkal több hasznos és érdekes hírt eljuttatni a szurkolóink, s az érdeklődést mutató támogatóink felé. Akár városon kívül is, hiszen ott is követik a csapat életét, a hétköznapjait. Így képben lesznek folyamatosan, nem csak a mérkőzésről, hanem akár annak a várakozásáról, s a kiértékeléséről is –mondta el Lánczos Attila, az FC Nagykanizsa ügyvezetője.

Rögtön két rangadóval indít az FC Nagykanizsa. Béli Milánék vasárnap a Rákóczihoz utaznak Kaposvárra, szerdán pedig hétközi fordulót rendeznek a harmadosztályban. Akkor az ellenfél a ZTE II. lesz az Olajbányász-stadionban.

M-B.GY.

(Borítókép: Kanizsa TV)