Érmeket is oszthattak

facebook megosztás

Szezonzáróját, illetve egyben éremátadóját is tartotta a Kanizsa Sörgyár SE asztalitenisz klubjánál, az egyesület különböző együttesei az Extraligától az NB-s osztályokon át a megyei pontvadászatokig szerepeltek a 2021-2022-es idényben.

Miként azt Jakabfi Imre, a KSSE csapatvezetője ismertette, a női asztalitenisz Extraligában a kanizsaiak a 10. helyen végeztek, a nagykanizsaiak szereplésének egyedisége abban áll, hogy a város egyik olyan csapata, mely sportágában a honi legmagasabb osztályban szerepelhet.


Petrenné Végh Zsuzsanna (balról) és Újházi Csilla kupának és érmeknek is örülhetett a Kanizsa Sörgyár SE asztaliteniszezői közül

Fotó: PL

Szintén a hölgyeknél, az NB I Észak-nyugati csoportjában a KSSE II a második lett, csakúgy, mint az úgynevezett vegyes NB II Dél-nyugati csoportjában a KSSE I. Az NB III Dél-Dunántúli mezőnyében a KSSE II végül hatodikként zárt.


A Kanizsa Sörgyár SE idén is megtartotta szezonzáróját, illetve éremátadóját

Több pingpongos tehetségük is remekül lépeget felfelé, ugyanakkor nem titok, nehéz szakasz elé nézhet az asztaliteniszezők egyesülete is. Mindenesetre bizonyították már eddig is a klubnál, hogy az eredményeik jönnek és igyekeznek a jövőben is arra koncentrálni, hogy a bajnokság valamennyi szintjén ott legyenek.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.