Megrendezte Nagykanizsán is országos klubhónapját a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Megrendezte Nagykanizsán is országos klubhónapját a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Az érdeklődők a párt választások óta eltelt időszakáról, valamint jövőbeli terveiről kaptak tájékoztatást.

1200 fővel gyarapodott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt úgynevezett passzivistáinak, vagyis a támogatóinak száma az elmúlt 3 hónapban. Zakota Tamástól, a párt nyugat-dunántúli koordinátorától megtudtuk, hogy Nagykanizsáról és környékéről is többen csatlakoztak a kezdeményezéseikhez.

– Ha az ember már becsatlakozott egy ilyen projektbe, akkor már sokkal könnyebben észrevesz olyan hibákat, amikkel tud valamit kezdeni. Nekünk is az a célunk a klubhónapban, hogy mindenhol bemutatjuk, hogy tematizálva, összeszedve, hogy a Kutya Párt mit csinált az országban, milyen típusú buszmegálló felújításokat, pad felújításokat vagy figyelemfelhívásokat csinált, hogy azt a másik ember is meg tudja csinálni, bárki – nyilatkozta Zakota Tamás, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt regionális koordinátora.

Nagy Dávid áprilisban részt vett az országgyűlési választásokon az MKKP jelöltjeként. Úgy véli, hogy az ellenzéki embereket fel kell rázni a választásokat követően és ezt segítik ezek a klubhónapok. A párt több projektet is létrehozott, ilyen például a napelemes szökőkút az Erzsébet téren.

– Próbáltunk egy ilyen low-budget megoldásos rekonstrukciót alkalmazni, egy olyan napelemes szökőkutat belerakni, ami akkor működik, amikor süt a nap. És, ezért nem kell szegény afrikaiaknak kibányászni a kobaltot a bányából, hanem ez próbál egy megújuló körforgásos gazdálkodásba bekapcsolódni – mondta el Nagy Dávid, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt korábbi országgyűlési képviselő-jelöltje.

A párt tagjai stábunknak elmondták, hogy több eseményt is igyekeznek szervezni a közeljövőben Zala megyében.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)