Nem az eddigi vezetőedzővel képzelik el a folytatást

facebook megosztás

A Kanizsa Vízilabda OB I B-ben második helyen zárt vízilabda együttesénél eldőlt, hogy a csapatnál nem folytathatja munkáját Regős Áron, a gárda eddigi vezetőedzője.

Szinte pontosan egy esztendővel ezelőtt nevezték ki az akkori másodosztályú bajnokcsapat, igaz az OB I-es osztályozón alulmaradt nagykanizsai vízilabda együttes élére, Regős Áron azonban nem vihette tovább a megkezdett munkáját: a gárdát működtető kft. vezetése arról tájékoztatta, a folytatást már nem vele képzelik el.


Regős Áron a június 5-ei osztályozó mérkőzésen oszthatott utoljára instrukciókat a Kanizsa Vízilabda OB I B-s csapatának

Fotó: PL

Regős Áron tavaly a frissiben Európa-bajnokságot nyert magyar U15-ös válogatott szakmai stábjából érkezett a kanizsaiakhoz, akikkel végül az OB I B-s bajnokság második helyén végzett, s így a 2021-2022-es szezonban is osztályozót vívhattak a dél-zalaiak. A Kanizsa Vízilabda legénysége azonban ebben a csatározásban alulmaradt a Metalcom Szentesi VK ellenében - zsinórban ötödször elveszítve az OB I-ért vívott úgymond ráadást -, s alighanem ez is szerepet játszhatott abban, hogy a felek útjai elváltak.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.