Őszig pihennek a kanizsai dartsosok

facebook megosztás

A nyári szünet előtti utolsó fordulóját rendezte meg a Free Hill Darts Klub. A megmérettetést az egyesület új helyszínén bonyolították le, amely augusztus végén nyílhat meg a nagyközönség előtt.

Összesen 14 fordulóból áll az idei liga. Minden állomáson először csoportkörben, majd egyeneskieséses-rendszerben bonyolítják le a küzdelmeket. A körök végén a játékosok pontokat kapnak, amelyekkel kvalifikálhatják magukat az év végi döntőre.

– Ma is félbe kell hagynom a játékot, egyet játszok, amíg az időm engedi, aztán megyek vissza dolgozni. A következő fordulóktól azt várom, hogy úgy tudjak az első nyolcban bent lenni, hogy az elszámolásnál, a kiemelésnél valamilyen előnyt élvezzek. Egyelőre második vagyok a tabellán, elég kevés meccsel is, de ez változhat, mert nagyon kiegyenlített a mezőny és egyenrangú ellenfelek voltak hála Istennek – mondta el Rácz Tibor, a Free Hill Darts Klub játékosa.

A résztvevők immáron nem a megszokott, Csengery úti törzshelyen játszották le az aktuális fordulót, hanem a hamarosan megnyíló új klubhelyiségben. Itt akár egyszerre 10 táblán is lehet mérkőzéseket rendezni.

– Most költöztünk ebbe a helyiségbe, ez a hely majd augusztus végén vagy ősszel nyit. Addig mi lehetőséget kaptunk itt játszani, illetve a saját ligánkat lebonyolítani. Ősszel pedig, amikor elindul a városi bajnokság, akkor viszont már az összes forduló itt lesz lejátszva, illetve a döntők is itt lesznek, de lesznek hagyományos, illetve open jellegű versenyek is – nyilatkozta Horváth Balázs, az egyesület elnöke. 

A Free Hill Darts League küzdelmei szeptember közepén folytatódnak, a döntőt decemberben rendezik. 

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.