Rangos elismerést kapott a Hotel Karos Spa

facebook megosztás

Bekerült az év legjobb turisztikai szolgáltatói közé a zalakarosi Hotel Karos Spa. Az egyik turisztikai magazin versenyén az „Év gyógyszállodája” elismerés győztese lett a fürdővárosi létesítmény.

Az Utazó Magazin minden évben meghirdeti különböző kategóriákban a szállodák versenyét, a díjak sorsáról pedig a közönség szavazatai döntenek. Sáfár Mónika, a hotel marketingmenedzsere szerint ez az elismerés azért is jelentős, mivel pozitív visszajelzésként szolgál számukra.

– Az Utazó Magazin 16 éve ismeri el a legjobb turisztikai szolgáltatók munkásságát. Az idei évben Budapesten, július 18-án vehettük át az „Év gyógyszállodája” díjat, ami nemcsak nekünk elismerés, de a vendégeinknek is egy fontos visszajelzés lehet, illetve a döntéshozatalban is közrejátszhat. Közönségszavazáson vettünk részt, az Utazó Magazin jelölt bennünket és a közönségszavazás alapján lettünk mi az év gyógyszállodája 2021-ben – árulta el Sáfár Mónika, a Hotel Karos Spa marketingmenedzsere.

A hotel a Magyar Turisztikai Ügynökség Kisfaludy Programján keresztül 350 millió forintot nyert, ebből az összegből számos fejlesztést hajtottak végre. Egyebek mellett felújítottak a recepciót, korszerűsítették a szobákat, valamint a wellnessrészleg is megújult.

– A szállodánk a tavalyi, illetve a tavalyelőtti esztendőben egy nagy felújításon esett át. Véleményem szerint ez a felújítás, illetve, hogy törődünk a vendégeink visszajelzésével, figyelembe vesszük és igyekszünk az ő szolgáltatási igényeiknek megfelelően alakítani a szállodát, ez a díj egyfajta visszajelzése annak, hogy ez a beruházás megvalósult – tette hozzá Sáfár Mónika.

Sáfár Mónikától megtudtuk, hogy a hotel következő fejlesztési célja az, hogy az elhasznált termálvizet fel tudják használni a medencék fűtésére.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.