Sokan voltak a kanizsai strandon a hét utolsó napján

facebook megosztás

Karácsony Károlytól, a létesítmény ügyvezetőjétől megtudtuk, a családias hangulatú strandfürdőben többségében hétköznap van telt ház. Erre az előttünk álló héten is nagy esély mutatkozik, hiszen az előrejelzések szerint szerdán 35 Celsius-fok fölé kúszhat a hőmérő higanyszála.

Vasárnap késő délután készültek felvételeink, amikor ugyan nem volt rekkenő meleg, de így is nyárias időjárás fogadta a strandolókat. A Kanizsa Uszoda és Strandfürdő ügyvezetőjét telefonon értük el, aki elmondta: a nyár első heteiben rengeteg táborozó csapat és sportkör töltötte mindennapjait a létesítményben, így folyamatos a látogatottság a strandon.

– A látogatottságunk nem hétvégén maximális. A megfigyeléseink szerint csütörtöki napra esik mindig, amikor éppen jó idő van. Hétvége közeledtével, pénteken, aki teheti, elmegy a Balatonra, a környékre, ide-oda kirándulni és kevesebben maradnak a városban. Ezért csütörtökre tehető a vendégszámunk, ez a múltban is így volt, és az idei évben is úgy látjuk, a csütörtökök az erősebb napok – nyilatkozta Karácsony Károly, a Kanizsa Uszoda és Strandfürdő ügyvezetője.

Az intézményben hamarosan több különleges programmal várják az érdeklődőket. Az első két hét múlva, június 30-án a strandok éjszakája lesz.

– Különböző ügyességi versenyekkel készülünk, lesznek fellépőink is, sport aquafitness, ilyesmi. Sörivó verseny a bátrabb férfiaknak, a gyerekeknek vetélkedő, illetve ami a tavaly nagyon népszerű volt, csillámtetoválás, arcfestés, amit a kisebb korosztály nagyon élvezett – tette hozzá Karácsony Károly.

A kanizsai strand aktuális akcióiról az internetes felületeken lehet tájékozódni.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.