Táborozó lányok lepték el a Kanizsa Médiaházat

Robbantottak egy laborban, terápiás kutyákkal ismerkedtek, kézműveskedtek ma pedig ellátogattak a Kanizsa Médiaházhoz. A Raffi Tehetségműhely és Tanoda idén is megszervezte a Csak csajok táborát, melynek résztvevőit mi is vendégül láttuk.

Nemcsak bemutattuk, saját maguk is kipróbálhatták a műsorvezetést a jövő leendő tévései. Az ifjú táborozókat leginkább a videós trükkök, a greenbox – a virtuális - technika érdekelte.

– Az volt újdonság, amikor mutatták, hogy milyen sok háttér van, ami a legjobban tetszett az, amikor riportot adtunk és az is újdonság volt, amikor megmutatták, hogy hogyan áll össze egy híradó – árulta el Kovács Hanka.

A Kanizsa Médiaház stúdiójában szerdán tehát a hölgyeké volt a főszerep. A vendégek egymásnak adták át a szereplési lehetőséget, s közben arról is meséltek mivel töltik tábori napjaikat.

– Ez a csak csajok tábor ez igazából egy olyan tábor, ahol csak lányok vannak, én most vagyok itt először. Hétfőn terápiás kutyákkal játszottunk, voltunk laborban, most itt vagyunk a Kanizsa tv-ben. Ma még sütünk főzünk, megyünk a boszorkánykonyhába – részletezte élményeit Tárnok Adél Anna.

– Nekem nagyon szerencsém van ismét, második éve rendezzük meg a csak csajok tábort. Ismételten egy olyan csapatot kaptam, akikkel egész héten nagyon jól éreztük magunkat. Rengeteg programon vettünk részt a lányokkal, egész nap nevetünk, bohóckodunk, de emellett sok izgalmas programmal is készültünk – fogalmazott Nagy-Péterfi Rita, a Raffi Tehetségműhely és Tanoda táborvezetője.

A tévéstúdióban töltött délelőtt is a vidámság jegyében telt. A műsorvezetés és az interjúkészítés után még a cserfesebb lányok is megjegyezték, nem is olyan könnyű a szereplés a kamerák előtt.

K.V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)