Új elektronikai üzlet nyílt Nagykanizsán

Megnyitott a Mediamarkt ma délelőtt Nagykanizsán. A különböző elektronikai cikkeket árusító üzlet az egyik Boszorkány utcai áruházban rendezkedett be. A műszaki termékek iránt már a nyitást követő órákban nagy volt az érdeklődés. 

Országszerte több mint harminc áruház működik, a bolt a boltban modellben pedig a nagykanizsai a tizenegyedik, amit megnyitottunk – árulta el Környei Ágnes, a cég operatív igazgatója. Nagykanizsára előzetes felmérés alapján esett a választás, eszerint nagy igény mutatkozott a városban egy ilyen jellegű üzletre.

– Ez az áruház a TESCO területén belül található, több mint 700 négyzetméteren fogadjuk vásárlóinkat. Összesen 15 dolgozót foglalkoztatunk, akik közül nagyon sokan vágytak arra, hogy a műszaki kiskereskedelemben dolgozhassanak. Örülünk és büszkék vagyunk arra, hogy az ő álmukat is tudtuk ezzel teljesíteni – árulta el Környei Ágnes, a cég operatív igazgatója. 

A vásárlók egyebek mellett háztartási gépek, okostelefonok, televíziók és szerszámok közül válogathatnak. Az áruház szolgáltatási között szerepel a házhoz szállítás, az áruhitel és az online rendelés lehetősége, ezen kívül az üzlet átvételi pontként is funkcionál.

– Leginkább a telefonok, számítógépek érdekelnek. Nagyon örülök, hogy megnyílt most ez az üzlet itt a városban. Amit most kinéztem magamnak, az a telefonomra kijelzővédelem, végre most már ez is elérhető itt – mondta el stábunknak a bolt egyik vásárlója. 

A Mediamarkt hétfőtől szombatig reggel kilenctől este nyolcig, vasárnap reggel kilenctől délután hat óráig várja a vevőket.

K.V.

(Borítókép: Kanizsa TV)