Sztárfellépők és a finom ízek dominálták a Bor.Zene.Zala fesztivált

2022. aug. 15.

Ízek, látvány és zenei élmény – ezek mind jellemezzék a Bor.Zene.Zala fesztivált. A zalaszabari Öreghegyen tartott pikniken a látogatók szombaton a gasztronómiai élmények mellett két nagykoncerten is kikapcsolódhattak.  

Minden évben összegyűlnek a zalai borászok Zalaszabarban, a Kis-Balaton borünnepén.A Kányavári Borbirtok kezdeményezésére ezúttal öt borászat érkezett, náluk kóstolhatták a nedűket az érdeklődők. A szakavatott látogatók mellett a zalai borokkal most ismerkedő újoncokat is várták, akik a Borsuli sátorban ízelítőt kaphattak a helyi nedűkből.

–Itt találkozunk évente, most már a negyedik alkalommal rendezzük meg a Bor.Zene.Zala fesztivált. Nagyon sokan vagyunk, nagyon jó a hangulat. Csodálatos programokkal készültünk, minden évben nagykoncerttel, most például a Bagossy Brothers Company koncertjére készülünk, Keresztes Ildikó éppen most szól a háttérben. Itt van ez a gyönyörű panoráma, naplemente, gyönyörű nyári esténk van és nagyon jól érzik magukat az emberek. Finom zalai ételeket kóstolhatnak, csodálatos zalai borokat, tehát igazából a gasztronómia, a hely, az ízek, az illatok és az együtt töltött idő az, ami a hangulatot azzá teszi, ami és nagyon ajánljuk mindenkinek, hogy egyszer látogasson el ide – árulta el Bogdán Amanda, a Kányavári Borbirtok kommunikációs munkatársa. 

A program évről évre népszerűbb. Fiatalok, örökifjak és családok egyaránt meglátogatják a csodálatos panorámával rendelkező fesztiválhelyszínt.

– Nagyon szeretem a gasztronómiát és érdeklődőm iránta, valamint nagyon jó programok vannak a Kányavári Borbirtokon. Nagyon jó koncertek, amit persze szeret az ember és nagyon fiatalos egyébként az egésznek a hangulata –mondta el stábunknak a program résztvevője Scheiber Eszter.

A régió bor- és gasztronómiai turizmusának népszerűsítése mellett a fesztivál igazi zenei csemegét is nyújtott a vendégeknek. A kora este tartott Keresztes Ildikó koncert után a Bagossy Brothers Company fellépése várta a fesztiválozókat.

K.V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)