Elsodort egy gyalogost a Zárda utcai parkolónál, sötét színű Skoda sofőrjét keresik a rendőrök

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság bűnügyi eljárást indított egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt.

Egy gyalogos 2022. augusztus 5-én 7 óra 48 perc körül Nagykanizsán a Zrínyi Miklós utcán a Zárda utcai parkolóból sétált, amikor a járdára akart fellépni, elsodorta őt egy sötét színű Skoda típusú gépkocsival közlekedő férfi. A baleset következtében a nő az úttestre esett, és súlyosan megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet, arról bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen az Eszteregnyei Baleseti Helyszínelő Alosztályon , vagy a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-93-312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Szeretnénk kérni, hogy a balesetet feltehetően észlelő szürke színű BMW típusú, és Opel típusú gépjárművek vezetői jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság