Halálos baleset történt a 61-es főúton

facebook megosztás

Több súlyos baleset történt szombaton térségünkben, az egyik eset tragédiával végződött. Nagykanizsa közelében, a 61-es főúton két személygépkocsi ütközött. Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre, de a 26 éves petriventei nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Nagykanizsa közelében teljes szélességében zárták le a 61-es főutat, miután a helyszínen meghalt egy nő, aki autójával egy másik személygépkocsinak ütközött szombat kora délután. Kósi Zsolt, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset a 188-as kilométerszelvényben, a kisfakosi elágazó közelében történt. A két frontálisan ütköző járművet a nagykanizsai tűzoltók áramtalanították, illetve biztosították a helyszínt a mentők kiérkezéséig. Az MTI információi szerint a baleset során árokba borult személyautót egy nő vezette, aki olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A másik jármű vezetőjét könnyebb sérülésekkel szállították kórházba.

– A rendelkezésre álló információk alapján 2022. augusztus 13-án 13 óra 40 perc körül a 61-es számú főút 188-as számú kilométerszelvényében Nagykanizsa térségében eddig tisztázatlan körülmények között két személyautó összeütközött. A baleset következtében a Nagykanizsa felől közlekedő személyautó árokba sodródott, vezetője, egy 26 éves petriventei nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette –nyilatkozta Cséber Benjamin Tamás, a ZMRFK sajtóreferense.

V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.