Jubileumi tornájukra készülhetnek

facebook megosztás

A Kanizsa Diákkosárlabda Klub és a Kanizsai Vadmacskák SE augusztus 22-26. között rendezheti meg Zalakaroson immár a 30. Zalakaros Kupa leány utánpótlás kosárlabda tornáját.

A kanizsai női kosárlabdázás keretein belül ikonikus helyet elfoglaló két klub, egyben utánpótlás-nevelő műhely augusztus 22-23-án mint vendéglátók, a zalakarosi Móra-iskola tornatermében a serdülők (U14) küzdelmeivel indítanak – hétfőn 10.30 órától egy KDKK – Csata II találkozóval -, ráadásul a mezőny is kimondottan erősnek ígérkezik: a fővárosi BEAC-tól a soproniakon és miskolciakon át a Vasas akadémiájáig érkeznek csapatok, s persze ne feledkezzünk meg a házigazda Kanizsa DKK-ról sem.

Augusztus 24-26. között pedig – szerdai, szintén 10.30-as kezdéssel - a kadet (U16), valamint a legfiatalabbak, a gyermek (U12) korosztályé a kosárlabda-pálya parkettje: találkozóikat felváltva rendezik, s a résztvevők között a Vadmacskák csapatán és a KDKK-n kívül például a PVSK, a Nyíregyháza, vagy éppen a Győr fiatal kosarasait is köszönthetik.

A három korcsoport döntőit sorrendben ekkor vívhatják: a serdülők végjátéka – három csoportból indulván - augusztus 23-án, kedden 11.30 órától kezdődik, a gyermek döntő augusztus 25-én, pénteken 12.30 órakor kerülhet sorra, míg a kadet finálé szintén pénteken jön, 15.30-tól.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.