Kilenc szabályszegőt fogott Zalaegerszegen a rendőrök drónja

facebook megosztás

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a Zalaegerszegi Rendőrkapitánysággal együttműködve 2022. augusztus 23-án célzott ellenőrzést hajtottak végre a közlekedésbiztonság javításának érdekében Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása volt.

Az akció során az egyenruhások Zalaegerszegen a Belső Elkerülő utca és a Malom utca kereszteződésében kiemelten az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasításának betartását ellenőrizték pilóta nélküli állami légijármű segítségével. A rendőrök 9 járművezetővel szemben intézkedtek, 6 helyszíni bírságot szabtak ki összesen 65 ezer forint összegben, 2 esetben szabálysértési feljelentést tettek, míg 1 esetben figyelmeztetéssel éltek.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat, egymásra odafigyelve közlekedjenek, saját maguk és a többi közlekedő biztonságának megőrzése érdekében! A közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

(Borítókép: police.hu)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.