Remek győzelem idegenben, szerdán a Csorna érkezik

facebook megosztás

A labdarúgó NB III Nyugati csoportjának 3. fordulójában az FC Nagykanizsa a múlt szezonban még NB II-es klub, a Budaörsi SC csapatának vendége volt és ellenfele otthonából el is hozta a három pontot.

A vendéglátó budaörsiek ellen az első kanizsai gólt az első félidő hajrájához közeledve könyvelhették el a piros-kékek, akkor Szabó Patrik köszönt be egy jól kivitelezett szabadrúgással. Ugyan Bekő Balázs együttese a továbbiakban is szívósan játszott, de a Gombos Zsolt irányította FCN végül felőrölte ellenlábasát úgy, hogy Szabó Patrik újra beköszönt, majd Kovács György is növelhette NB III-as találatainak számát. A vendéglátók szépíteni még tudtak, de az FCN újabb három ponttal a zsebében várhatja a szerdai forduló találkozóját, amikor is az Olajbányász-stadionban 17.30 órától az egyik újonc, a Csornai SE gárdáját látják vendégül.


Az FC Nagykanizsa idegenből hozta el a három pontot a Budaörs elleni bajnoki mérkőzésén

Fotó: facebook/Nagykanizsai Olajbányász SE

Emlékeztető:

Budaörsi SC (15.) - FC Nagykanizsa (6.) 1-3 (0-1)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 3. forduló. Budaörs, 300 néző. Vezette: Újhelyi (Skover, Balla). G.: Khiesz (90+1.), illetve Szabó P. (36., 82.), Kovács Gy. (85.)

FCN: Borsi – Szabó P., Kovalovszki, Szanyi, Varga D., Szilágyi Ad. (Szökrönyös Z., 81.), Godzsajev, Szökrönyös D. (Kovács Gy., 81.), Lőrincz (Béli M., 55.), Török (János, 72.), Kondor. Vezetőedző: Gombos Zsolt.

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.