Saját gyermekkori élményeit, élettapasztalatát is beleszövi előadásaiba Zsóri Péter lélekgyógyász

facebook megosztás

Számos megélés, nehézség és trauma áll minden gyermek útjába a felnőtté válásig – véli Zsóri Péter. A lélekgyógyász mindezek megértéséhez tanácsokat adott és a gördülékenyebb mindennapok eléréshez különböző technikákat is mutatott az érdeklődőknek a kedd esti előadásában.  A gyermeki lélek- Út a felnőtté válásig című programot a Honvéd Kaszinóban tartották.

Senki nem ért meg – érezheti sok gyermek, nehézség lehet egy rossz családi atmoszféra, iskolai problémák, a nem megfelelő szeretetnyelv és a feladatokhoz való első viszonyulás is – mondja Zsóri Péter, aki kedden ingyenes előadást tartott a téma iránt érdeklődőknek.

–  Ez az este azért jött létre, hogy több embernek is tudjunk segíteni. Előadásunk témája a gyermeki lélek, út a felnőtté válásig. Ezzel szeretnénk a közösséget és a közönséget is segíteni, akik részt vesznek, egyaránt a szülőket és a gyermekeket, hogy milyen módon jutnak el a felnőtté válásig, mik befolyásolják és milyen folyamatok zajlanak a belső gyermekben – mondta el Plichta Adrienn szervező.

„Mindig meg kell nézni a gyermek szemszögét is, és sajnos a mai világban ez egyre jobban elmarad. Ha a gyermekekkel nem foglalkozunk akkor a későbbi társadalmunkban sem lesz olyan mértékű változás, amit mi szeretnénk.”A nemrég Nagykanizsára költözött lélekgyógyász a saját élettapasztalatának, gyermekkori élményeinek felidézésével is példákat tárt a megjelentek elé.

– Felismeréshez szeretném az embereket juttatni, hogy mondjuk felismerjék azokat a problémákat és korábbi traumák lenyomatait önmagukra meg a lelkükben, ami kihat teljesen az életükre. Nagyon fontos a felismerés, hogy felismerjem, hogy nekem milyen problémám van és az honnan jön, hogy azt meg tudjuk gyógyítani és ezáltal egy sokkal magasabb és harmonikusabb életben tudjunk ezáltal élni – fogalmazott Zsóri Péter lélekgyógyász.

A programon gyakorlati tanácsok is elhangzottak, melyeket akár a hamarosan kezdődő dolgos hétköznapokban, az iskolai létben is lehet kamatoztatni.

K.V.A. 

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.