Sima siker az egyik újonc ellen

facebook megosztás

Az FC Nagykanizsa NB III-as labdarúgó együttese a Nyugati csoport negyedik fordulójában a Győr-Moson-Sopron megye előző szezonbeli bajnokát fogadta.


Török Milán (elöl) a kanizsaiak harmadik gólját szerezte

Az erőviszonyok tehát a Gombos Zsolt vezette FCN mellett szóltak egyértelműen, s volt olyan kanizsai szurkoló, aki mondjuk egy 5-0-s sikert sem tartott elképzelhetetlennek. Nos, a dél-zalaiak igyekeztek ennek megfelelni, illetve a drukker sem sokat tévedett, hiszen a piros-kékek már a 4. percben megkezdték a gólgyártást a csornaiak ellen, ne sokkal később Kondor Kristóf sem akart mögötte lemaradni, s erre tett még rá Török Milán is az első játékrészben, így a vendéglátók már 3-0-nál tartottak igencsak korán. A második játékrészben a vendégek szépítettek, de a vendéglátók cseréi közül Béli Milán szerezte mondhatni pimasz gólt, János Norbert találatával pedig a 64. percben – mint az később kiderült – is alakította az 5-1-es meccs-végeredményt. A tippelő szurkolónk pedig szinte beletrafált az eredménybe és győzelmével az FC Nagykanizsa már fel is kapaszkodott a tabella harmadik helyére.


A kép lassan már kuriózum, hiszen egy kanizsai mérkőzés rendszeresen egy-egy gólt szerzőt támadóit láthatjuk rajta: előbb Lőrincz Bence (elöl), rá néhány percre pedig Kondor Kristóf talált be

Fotók: Polgár László   

Emlékeztető:

FC Nagykanizsa (3.) - Csornai SE (16.) 5-1 (3-0)

NB III Nyugati csoport labdarúgó-mérkőzés, 4. forduló. Nagykanizsa , 160 néző. Vezette: Bana.

G.: Lőrincz (4.), Kondor (9.), Török (31.), Béli M. (57.), János (64.), illetve Szalka (50.)

P.L.

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.