Több évtized örökzöldjei csendültek fel a kőszínpadon

facebook megosztás

Hosszú forró nyár – ezt a címet kapta a legutóbbi zenei program, melyet a Kanizsai Kulturális Központ szervezett. A Szerenád a gesztenyefák árnyékában sorozat legújabb estjén Kozma Viktória és Babai Norbert szórakoztatták a közönséget a Medgyaszay Ház előtti kőszínpadnál.

Örökzöld dallamok, éneklés és még tánc is szerepelt a kedd esti koncert kínálatában. A két fiatal zenész, akik immár három éve dolgoznak közösen, a kanizsai közönséget is színvonalas műsorral várták.

 – Az örökzöldek között minden, ami retro benne van, tehát a hatvanas, hetvenes, nyolcvanas évek slágerei, de akár napjainkig vezetve fognak szólni tőlünk. Igyekeztünk változatosan összerakni a műsort, ami azt jelenti, hogy lesznek gyors és lassú dalok, interaktívan szeretnénk majd a közönséget bevonni, hogy jól érezzék magukat  – mondta el stábunknak Kozma Viktória énekes.

Az ingyenes szabadtéri zenélésen szinte minden korosztály képviseltette magát, s együtt szórakoztak a nyáresti programon.

– Szerintem az örökzöld slágereket mindenki ismeri és szereti, legyen az gyermek, felnőtt vagy idősebb. Képesek vagyunk lemenni a színpadról közéjük énekelni, egy jó kis fergeteges egy órát eltölteni velük – fogalmazott Babai Norbert zenész.

Hungária, Omega, Máté Péter dallamok is felcsendültek az esten, a gesztenyefák árnyékában pedig a tánc sem maradt el. Hosszú forró nyár, ezt a címet kapta a koncert, s a két zenésznek köszönhetően az est egy igazi nyárvégi buliként ért véget.

K.V.A.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.