Harmadosztályú ellenféllel mérkőznek a kanizsaiak a kupában

A Hatvan gárdáját fogadja szombat délután az FC Nagykanizsa. A Magyar Kupa harmadik körében csapnak össze a csapatok, a találkozó 13:30-kor kezdődik az Olajbányász-stadionban.

Jó hangulatban telt a kupakör előtti utolsó edzés a Bányász-sportcentrumban. A legutóbbi bajnokin a vártnál nehezebben verte az újonc Zsámbékot az FC Nagykanizsa. Gombos Zsolt, a csapat vezetőedzője szerint hiába áll kieső helyen a keleti csoportban a Hatvan, az sem lesz könnyű párharc.

– A legutóbbi mérkőzésükről is azt olvastam, hogy többet birtokolták a labdát, jobban játszottak, ziccereket alakítottak ki, s a játékvezető is belenyúlt a meccsbe, így kaptak ki 2-1-re egy szoros meccsen. Sokat dicsérik a csapatot, remélem nem most változik meg a szerencséjük –nyilatkozta Gombos Zsolt, az FC Nagykanizsa vezetőedzője.

A Zsámbék ellen nem kezdett a Pápáról hazatérő Szilágyi Adrián. A kupameccsen azonban az első perctől bizonyíthat a támadó.

– Örülök neki, hogy tovább tudtunk menni a Magyar Kupában. S az a cél, hogy most is továbbjussunk. Ezért mindent meg is teszünk a pályán –mondta el stábunknak Szilágyi Adrián.

A Kanizsa az első körben a Gárdonyt verte idegenben 3-2-re, majd a TVE Sporttelepen a 43. számú Építőket múlták felül Béli Milánék 3-0-ra. A szombati mérkőzésről az MLSZ szabályozásának értelmében ingyenesen nem közvetíthetünk.

M-B.GY.
(Borítókép: Kanizsa TV)