Havi 50 ezer forint rezsitámogatást ad minden dolgozójának egy celldömölki cég

facebook megosztás

Szeptembertől a tél végéig mindenkinek jár a bérkiegészítés.

Az augusztus elsejétől bevezetett rezsiszabályok, melyek csak az átlagfogyasztás erejéig biztosítják a kedvezményes gáz- és áramdíjakat – sok családnak problémát okozhatnak. Egy celldömölki cég úgy döntött, hogy támogatást nyújt a megnövekedett rezsiterhek kifizetésében a munkatársainak.

A megnövekedett rezsiköltségek miatt az egyik győrszentiváni iskolában az őszi szünetig szombaton is tanítanak, így hosszabb lesz a téli szünet, ami alatt nem kell fűteni.

A vállalat vezetése döntött arról, hogy az energiaárak emelkedése miatt hozzájárul dolgozói rezsiszámlájának fizetéséhez.

Vállalatunk számára fontos munkatársaink és családjaik egzisztenciális biztonsága is. Cégünk minden esetben igyekszik szem előtt tartani munkavállalói érdekeit és a lehetőségeihez képest eddig is reagált a váratlan helyzetekre, ezt tesszük most is.

Vezetői döntés következtében az alábbi bérintézkedést hozzuk:

2022. szeptember 1. napjától 2023. február 28. napjáig minden munkavállalónk a havi béren felül rendszeres havi rezsi támogatásban részesül, melynek összege bruttó 50 000 Ft. Ez az összeg a bérrel együtt kerül átutalásra minden hónapban.

Ezzel az összeggel szeretnénk minden munkatársunk számára megkönnyíteni a havi kiadás okozta terhek viselését.

Köszönjük szépen, hogy a nehéz időszak ellenére kitartóan végzitek a munkátokat és továbbra is számítunk rátok – olvasható a cég levelében.

A vállalat története 1980-ra vezethető vissza: akkoriban Celltex Háziipari és Ipari Szövetkezet néven futott, ahol magnófejeket gyártott, majd később megkezdődött az IBM gömbfejes villanyírógép motorjához való állórészek gyártása. A rendszerváltás után kezdetét vették a tárgyalások a PAPST-MOTOREN GmbH-val és 1990. május 2-án megalapították a celldömölki székhelyű CELLCOMP Elektronikai Termékeket Gyártó Kft-t. A társaság 2000 szeptemberében egy új telephellyel bővült Tapolcán. A CELLCOMP Elektronikai Termékeket Gyártó Kft. az ebmpapst csoport tagja.

Az eredeti cikkért kattintson»

Forrás: sokszinuvidek.hu

(Borítókép: cellcomp.hu)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.