Rangadót nyertek a kanizsai asztaliteniszezők

facebook megosztás

Győzött a Kanizsa Sörgyár SE férficsapata az NB II-es Dél-Nyugati bajnokság első fordulójában. Bihercz Tamás és társai a PEAC harmadik együttesét múlták felül a szezonrajton.

A kanizsai csapatra nem várt könnyű párharc a Bolyai-iskola tornatermében, mivel az ellenfél NB I-es rutinnal rendelkező játékosokat is csatasorba állított. A sörgyáriaknál Berdár Norbert, Bihercz Tamás és Zborai Gyula mellett két hölgy, Végh Zsuzsanna és Gvozdenovic Katarina állt asztalhoz. 5:5-ig fej-fej mellett haladt a két csapat, amikor Gvozdenovicot Végh váltotta, aki mindkét meccsét megnyerte és végül 11:7-es hazai győzelem született. A győztes gárdából Bihercz és Berdár is három-három győzelemmel zárt. Jakabfi Imre klubelnök szerint ez az eredmény egy sikeres bajnoki szereplés megalapozásaként is szolgálhat. 

– Mivel tavaly másodikak voltunk, egy célunk lehet, meg kell nyernünk a bajnokságot. Alapjában véve minden csapatunkkal ez a cél, talán az Extraliga kivételével. Van is rá esély, mivel úgy gondolom, hogy nagyon erős csapatunk van. Mindenki együtt maradt, egy hiányzóval. Katarinával erősíteni is tudtunk, úgyhogy bízok benne, hogy meglesz az első hely – mondta el Jakabfi Imre, a Kanizsa Sörgyár SE elnöke.

K.T.

(Borítókép: Kanizsa TV)

Minden jog fenntartva! © KANIZSA MÉDIAHÁZ Nonprofit Kft.