Szürke Peugeot női sofőrjét keresik a rendőrök

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság bűnügyi eljárást indított egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset miatt.

2022. szeptember 19-én 7 óra 10 perc körül egy ismeretlen nő közlekedett egy szürke színű Peugeot típusú személygépkocsival Zalaegerszegen, az Alsójánkahegyi úton. Haladása során a Bartók Béla utca kereszteződésénél az Elsőbbségadás kötelező jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget egy segédmotor-kerékpáros részére és összeütköztek. A motoros a baleset következtében megsérült.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta vagy észlelte a balesetet, illetve aki a balesetről, vagy a szürke színű Peugeot típusú járműről vagy annak vezetőjéről bármiféle információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-92-311-150-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság